We gaan weer open. En hoe! Langer, vaker én met een uitgebreider, gevarieerder programma (al zeggen we het zelf). Vanaf maandag 2 maart ben je elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur ‘voor kunst, werk en eten’ aangevuld maandelijks terugkerende middagen en avond, creatief, muzikaal en interactief.

Maar eerst trappen we zondag 1 maart 2020 af met de eerste Zondagmiddag Bij de Steef! En dan bedoelen we ook echt een zondagmiddag zoals je die waarschijnlijk goed kent. Slow, met tijd voor jezelf of juist voor elkaar. Plof neer in ons heringerichte, maar onverminderd informele, culturele café en laat je verrassen door de livemuziek, de exposities, de altijd verrassende pop-up store en fingerfood van Queridon.

Tijdens deze eerste Zondagmiddag Bij de Steef! treedt Minor Revisions van 15.00 tot 15.45 uur op. Zonder drums maar met ritmische gitaarrifjes, tweede, derde, en vierde stemmen zingen ze de zondag toe met eigen nummers en funky covers.

Ook start deze zondag de pop-up store met de verkoop van Mary Loboka’s laptoptassen- en tabletsleeves. Wil je meer weten over Mary, haar tassen, sleeves én de bijdrage aan het goede doel, lees dan de beschrijving bij Pop-Up Laptoptassen en Sleeves van Mary Loboka

Queridon onze nieuwe partner-in-crime voor de horeca zorgt voor ‘zondagse verwennerijen’ in de vorm van zoet en hartig fingerfood.

Ook interessant