Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC Sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen.

Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Vanavond kan je MIJNN & Kozzeltov bewonderen in onze foyer.

MIJNN:
MIJNN brengt op deze avond haar EP uit: pathetisch poëtisch. Over vrijheid en houvast, over gevoel. Ze kunnen niet anders zeggen dan dat de muziek overstroomd van romantiek en vertwijfeling en ontvangen deze avond graag antwoorden op hun verlangens en vraagstukken.
Je kunt de band vanaf 9 maart beluisteren op Spotify en op de avond zijn er ansichtkaartjes te koop waarmee je een liedje naar een geliefde kunt sturen.
Meer info

Kozzeltov:
Muziek voor verwende oortjes waarmee je uit je kop en dichter bij je ziel komt. Blue without Blues, Americana, Singer/Songwriter, country, folk, peog rock en ook dat allemaal weer niet. Alles in een bluesy mix met een rafelrandje. Moeilijk in een vakje te proppen, oordeel vooral zelf.
Meer info

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer.  Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Ook interessant