Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC Sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen.

Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Vanavond kan je Paraquedista bewonderen in onze foyer.

Paraquedista is een zeskoppige Choro (Braziliaanse muziekstijl) formatie. De groep speelt ruim een jaar samen, met wisselende bezetting (zang, saxen, percussie, gitaar/cavaquinho/bandolim). Een aantal liefhebbers die ook spelen op de Choro muziekschool in Rotterdam, aan gevuld met Utrechtse fans van braziliaanse muziek.
Braziliaanse muziek is een samensmelting van vele invloeden, veel muzikanten kunnen hun emotie er in kwijt, publiek kan zich er makkelijk mee identificeren. Vrolijk en aanstekelijk!

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer.
Alle sessies zijn gratis toegankelijk maar je kunt een donatie geven om de artiesten te steunen. Dit kun je vooraf online doen via de ticketlink op deze pagina, of op de avond van het optreden bij de bar.

Ook interessant