Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC Sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen.

Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Vanavond kan je John Ether & Tim Barrie bewonderen in onze foyer.

John Ether:
John Ether is pianist, improvisator en componist. Al zijn muziek ontstaat in het moment en zal daarom nooit precies hetzelfde zijn. Het optreden in ZIMIHC zal in het teken staan van zijn vijfde single-release en wordt ook op video vastgelegd. Wil je ook getuige zijn van het ontstaan van totaal nieuwe neo-klassieke pianomuziek, kom dan op 8 december naar de ZIMIHC sessies.
‘John Ether plays the piano like a surfer catching a wave. The music is intuitive, created in the moment and pulled right out of the wavelengths of creativity flowing through our world…’
Meer info: https://thndr.studio/john-ether/?fbclid=IwAR1WZCcDwZNe0eZDEUAG5dtX496Wg3fMvj0c2z3-mkMyEYpDssrxvoQx5vA

Tim Barrie:
Als pianist voelt Tim Barrie zich thuis bij improvisatie. Hij roept sferen en beelden in zijn spel, alsof je je in een sonische film waant waar het landschap aan je voorbij trekt. Tim haalt invloeden uit de jazz, soul, avant garde en niet-Westerse esoterische muziek, en is gek op een lekkere groove.’
Meer info: https://soundcloud.com/tim-barrie-1

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer.  Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Ook interessant