Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC Sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen.

Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Vanavond kan je singer-songwriter Loïs & poprockband Inkhorn Controversy bewonderen in onze foyer.

Loïs is een opkomende singer-songwriter die al sinds haar 13e bezig is met het maken van muziek.
Haar muziek is een reis naar de diepten van menselijke emoties en de verbindingen die we hebben met de wereld om ons heen.
Een van de belangrijkste thema’s die Loïs in haar muziek onderzoekt is het gebruik van archetypen. Deze archetypen zijn universele symbolen die al eeuwenlang worden gebruikt om verschillende aspecten van de menselijke ervaring weer te geven.
Door deze archetypen te gebruiken zoekt ze naar een dieper begrip van de emoties en ervaringen die we allemaal ervaren.
Naast het gebruik van archetypen verkent Loïs ook andere spirituele en metaforische thema’s die ze tegenkomt op haar reis door het leven.
Website
Instagram

Inkhorn Controversy is een band uit Utrecht en speelt zowel Nederlands- als Engelstalige Indie-Rock/New Wave/Postpunk, plus een vleugje Progrock. Met hun eigenzinnige teksten schuwen ze ook uitstapjes naar Kleinkunst niet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan The Doors met Hans Dorrestein op zang. De band bestaat uit twee gitaristen, een bassist en een drummer.
Website
Facebook
Instagram

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer.  Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

 

 

 

Ook interessant