Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten.

Vanavond kan je Pieke Joue & Wim Houtman bewonderen in onze foyer.

Pieke Joue

Pieke zingt, speelt en schrijft songs uit eigen hand. Pieke Joue treedt met haar muziek buiten de gangbare singer-songwriter paden waarbij zowel Joni Mitchell als Norah Jones voorbij komen maar bovenal een volstrekt eigen sfeer. Melancholisch en krachtig” – Joop Nolles, musician/songwriter.
Meer over Pieke vind je op haar website

Wim Houtman

Vanavond speelt Wim Houtman eigen composities op de vleugel in de foyer en mogelijk enkele gearrangeerde bekende covers. Trefwoorden: ambient, minimal, neo-klassiek, meditatief, maar ook blues, jazz, pop, alternative. Meer info, recente composities en zijn bands uit de vorige eeuw:
Meer over Wim op zijn website.

De Omdichter

Hanne (@omdichter) verwoordt gedachten in gedichten. Aan het begin van deze ZIMIHC sessie gaat ze in gesprek met een aantal mensen uit het publiek. Daarna werkt ze persoonlijke gedichten uit op haar typemachine, die ze tussendoor aan jullie voordraagt.

De ZIMIHC sessies

De ZIMIHC sessies staan in het teken van eigen werk. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Vanwege de controle van het coronatoegangsbewijs vragen we je om 15 – 30 minuten eerder te komen.

Ook interessant