Van 18 maart tot 15 mei 2023 kan je kennismaken met al het moois wat Wittevrouwen te bieden heeft.

Tijdens De Wijk In! maken we van de wijk een galerie. Kunst van lokale makers is door iedereen op straat te bewonderen en maakt van een alledaags ommetje een bijzondere belevenis.

De wandeling begint en eindigt bij ZIMIHC theater Wittevrouwen, maar je kunt beginnen waar je wilt. Dus óók waar je de vorige keer gebleven bent. Om kostbaar dataverkeer te voorkomen, kun je de route het beste van tevoren downloaden op een plaats met Wifi. Hierdoor werkt de app ook sneller.

Bekijk de Kunstroute De Wijk in! hier.
Download de app hier.
Download de routekaart hier. Op afspraak is deze kaart op onze locatie af te halen.

Deelnemende kunstenaars
Amber van Geerestein, Leroy van de Vooren, Doortjeviooltje, Ying Yi Wu, Elly van den Eertwegh, Sjef Seuren, Anneke van Leersum, Harry Smittenberg, Johan Kuhlmann, Jeltje, Karin Groeneweg, Marjolijn Duermeijer, Rob, Atelier van Alkine, Wil Wiegand, Lotte Amie, Jolanda de Ridder, Mayke Merkx, Rita Camphuijsen en MOK-C.

Met dank aan
Richard Tukker, Rijk Spijkerboer, Theaterhuis de Berenkuil, Kinderdagverblijf de Krakeling, Stadsboerderij Griftsteede, Het Gouden Glas, De Hypotheekshop, Marieke Veenhof, Jony Ferket, Geert van Beek en de deelnemende kunstenaars.

Wil je ook meedoen?
We zijn altijd op zoek naar locaties en kunstenaars!
Stuur een mailtje naar kunstroute@zimihc.nl om je aan te melden voor een volgende editie.

Ook interessant