Elke maand tussen september en mei kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling.

ZIMIHC KIDZ brengt de leukste optredens voor het hele gezin naar onze intieme theaterzaal. Deze maand presenteert Stichting Rauher Engel de voorstelling Diep in zee  (2+), een beeldende en zintuigelijke dansvoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar. Kijk, voel en luister mee:

“Ik laat me zakken in het zachte koele water en duik onder in de golven tot ik in een magische onderwaterwereld van de zee beland. Hier is het zo stil en alles vertraagt… Vissen, planten en bizarre onderwaterwezens verschijnen voor mijn ogen, op afstand zie ik ruïnes uit andere tijden. Wat ligt er nog allemaal verborgen in de diepte van de oceaan?”

Diep in Zee is een beeldende en zintuigelijke dansvoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar. Er wordt dans, vormgeving, muziek en live projectie op een fantasievolle en verrassende manier gebruikt. De live projectie is als een levend prentenboek wat in een bijzondere beeldtaal tot leven komt. De kinderen krijgen de mogelijkheid om actief te participeren en worden uitgenodigd om mee te beleven, mee te voelen en ook mee te doen. In Diep in Zee wordt het publiek geprikkeld om al hun zintuigen open te stellen om op ontdekkingsreis te gaan in de onderwaterwereld van de zee.

Ook interessant