Deze maand presenteert ZIMIHC KIDZ de voorstelling Mevrouw Groen en Mevrouw Grijs (4+), een speels, grappig en kleurrijk verhaal over twee totaal verschillende dames.

Mevrouw Groen houdt erg van groen en is zo kleurrijk en vrij als haar weelderige tuin. Mevrouw Grijs, de burgemeester van het dorp, vindt de tuin van Mevrouw Groen afgrijselijk. Zij houdt alleen van grijs en is zo stijfjes als haar grijze knot. Op een dag gebeurt er iets waardoor Mevrouw Grijs besluit om de tuin van Mevrouw Groen te verbieden. Mevrouw Groen is ten einde raad. Zal het Mevrouw Groen lukken om Mevrouw Grijs ervan te overtuigen dat haar tuin moet blijven bestaan? En waarom kan Mevrouw Grijs niet tegen groen? Is er misschien meer aan de hand?

Over de maker

Fee van der Poel is verhalenverteller, theatermaker en actrice. Ze studeerde aan de Koningstheateracademie in Den Bosch en aan de Meisner acteerstudio. Ook volgde ze een opleiding ‘Schrijven voor kinderen’ bij Scriptplus.

In 2010 won ze in het Schillertheater het Utrechts Cabaretfestival en speelde ze in de cabaretpoel van TC Management. Nu is ze terug in het theater als verhalenverteller voor kinderen, want verhalen zijn magisch. Verhalen nemen je mee in een wonderware wereld waarin zoveel te ontdekken valt. Verhalen raken en geven herkenning. Verhalen verbinden en openen je hart. Verhalen slaan een arm om je heen en moedigen je aan. Verhalen verwonderen en verruimen je blik. Verhalen laten je lachen en genieten.

Website: www.deverhalenkweker.nl

Ook interessant