Elke maand tussen september en mei kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling. Geniet van de leukste optredens voor het hele gezin in onze intieme theaterzaal. Deze maand presenteren we de voorstelling Kerstvlokjes (3+), waarin Marianne van Houten de mooiste en leukste kerstliedjes in een nieuw jasje zingt én in een bijzonder en verrassend kerstverhaal verpakt .

Marianne vindt niet alleen kerstkaarten in haar brievenbus, maar ook een geboortekaartje! Ze gaat op kraambezoek, maar onderweg komt ze een herder tegen die een schaapje mist. Zullen ze het schaapje samen vinden? En onderweg maakt ze natuurlijk een ritje op de slee, ga je mee?

Het verhaal bestaat uit elementen van het originele kerstverhaal en kerstthema’s van nu zoals de kerstboom. Er komen veel bestaande kerstliedjes voorbij met aangepaste tekst waardoor ze in het verhaal passen, zowel uit het originele kerstverhaal (zoals De herdertjes lagen bij nachten) als nieuwerwetse (zoals Oh dennenboom en I’m dreaming of a white Christmas).  Met prachtige pianobegeleiding ingespeeld door Bert van der Brink. Marianne vult dit aan met eigen instrumentjes.

Zing mee en beleef dit bijzondere kerstverhaal!

Ook interessant