Elke maand tussen september en juni kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling. Geniet van de leukste optredens voor het hele gezin in onze intieme theaterzaal.

Deze maand presenteert Theaterstof de voorstelling De Wondertuin (1+). In de wondertuin groeit en beweegt alles mee op het ritme van de natuur. Vogels vliegen over, een rups knabbelt aan een blaadje, een plant steekt voor het eerst zijn hoofd voorzichtig boven de grond uit en verandert langzaam in een steeds groter wordende, geurende bloem. Maar wanneer de tuinvrouw op een warme dag de tuin bewatert, gebeurt er iets wonderlijks. Wat eerst groot groeide, groeit nu reusachtig. Wat eerst zachtjes bewoog op de wind, lijkt nu te dansen in de rondte. Wat eerst de stille geurende bloem was, verandert opeens in een brullende zonnebloem!

Verwonder en ontdek mee in een tuin waarin alles groeit…De Wondertuin is een voorstelling over de groei – en veranderkracht in de natuur. Een verhaal waarin stilgestaan wordt bij de magie die aanwezig is in ieders tuin; waarin je op kunt gaan in een bloeiende groene oase. De decorstukken zijn met de hand van stof gemaakt. Zo rijzen grote stoffen luchtbogen als lianen uit de tuin. Kinderen kunnen na afloop zich door de groene tuin wanen, waarin zij mogen voelen aan het geritsel van de lianen, de planten in de tuin mogen water geven en de tuin in verwondering mogen ontdekken.

Dit is een verplaatste voorstelling van 12 december 2021.

Ook interessant