Simon Muskitta maakt zijn debuut met de korte animatiefilm PinkGreen.

PinkGreen is een korte animatiefilm over een jonge man die op zoek is naar zijn ware ik. Tijdens deze introspectieve reis komt hij erachter dat hij onderdeel is van de natuur. De vraag reist of hij ook thuishoort in deze natuur en in dit universum. De grootste tegenstander tijdens deze queeste is angst. Hij ontworstelt zich aan de angst, omdat hij rust vindt door diep in zijn eigen natuur te duiken.

Over de maker

Simon Muskitta (1985) is een motion designer, fotograaf en filmmaker. Hij maakt verhalen die de grenzen van storytelling verkennen. Dat doet hij met verhalen, beelden, emotie en ervaringen.

Over Uitalage

Uitalage is een pop-upwinkel die een ‘thuishonk’ faciliteert voor de Utrechtse culturele sector: een plek om je te laten inspireren en laagdrempelig kennis te maken met de culturele broedplaatsen van de stad. Niet een culturele instelling an sich, maar een locatie waar zin in kunst en cultuur weer wordt aangewakkerd en het publiek wordt geactiveerd om de culturele instellingen zelf te bezoeken. PinkGreen is de hele dag te zien in de minibios.

Deze film wordt vertoond in de minibios van Uitalage, aan de Steenweg 34, te Utrecht.

Ook interessant