Om de maand kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht om naar verhalen te luisteren.

Bij deze editie van ZIMIHC Vertelt is het thema ‘Liefde en Passie.

De initiatiefnemers Tim de Hullu en Esther van Ommen bieden op 18 maart een podium aan 6 vertellers welke zich door het thema hebben laten inspireren. U zult verrast worden door de diversiteit aan vertellers en verscheidenheid aan verhalen.

Op 18 maart zal Casper Fioole een verhaal ten gehore brengen over de vuurvogel. Esther van Ommen neemt u mee naar haar eerste waterpolo trainingskamp. Dit verliep natuurlijk totaal anders dan ze vooraf had verwacht. Andere vertellers van de avond zijn Maartje Mikx, Esther Kornalijnslijper, Bart Corduwener en Henk Gilhuis. De verhalen worden voorzien van muziek door Rosa Vendel. Tim de Hullu zal de avond presenteren.

De verhalen hebben uiteenlopende genres: waargebeurd, fictie, bestaande verhalen en klassieke sprookjes in een nieuw jasje.

Initiatiefnemers zijn Esther van Ommen en Tim de Hullu. Van Ommen is zelf verhalenverteller en heeft twintig jaar ervaring in improvisatietheater. De Hullu is biograaf en vertelt Utrechtse levensverhalen op podia. Zij zullen zelf ook tijdens de vertelavonden afwisselend een verhaal vertellen en verzamelen vertellers om zich heen. “Verhalen doen iets met mensen. Ze verrassen, zijn herkenbaar of roepen emoties op”, zegt Van Ommen. “Bovendien heeft iedereen een verhaal”, vult De Hullu aan. “Verhalen die het verdienen om verteld te worden”.

Deze editie staat in het teken van 30 jaar ZIMIHC op de Bouwstraat en is gratis, maar wel verplicht. Reserveer je kaartje via de bestel- tickets knop.

Dit event is onderdeel van 30 jaar Bouwstraat! Bekijk hier het volledige feestprogramma.

Ook interessant