Nieuwe en ervaren talenten laten zien wat ze in huis hebben tijdens de ZIMIHC Sessies!

De ZIMIHC Sessies

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Neem een lekker drankje aan de ZIMIHC-bar en kom luisteren naar nieuw en ervaren talent!

Deze editie van de ZIMIHC Sessies treden de bands voor je op die te groot zijn voor het podium in de foyer, waardoor deze ZIMIHC Sessie gehouden zal worden in de theaterzaal!

Op het podium

COCADA

Drumming band. Een percussieband die ‘Coco de Roda’ speelt: traditionele muziek uit Pernambuco, Brazilië.

Meer te zien op hun Instagram.

TVDP trio

Tobias van der Pijl Trio is een jazz gitaar trio onder leiding van gitarist Tobias van der Pijl. Met Nacho Tomillo op bas en Gioele Crisci op drums. Verwacht een frisse mix tussen moderne sounds and traditionele jazz. Met een repertoire vol jazz standards en nieuwe muziek.

Dear Mister Mudd (cover band)

Eigenzinnige funk- soul- en popnummers met een groove. Verwacht niet de standaard covers, maar een mix van jazzy, funky, groovy, soul hits die lekker met elkaar samenwerken.

Meer info op hun website.

Daarna draait er een dj.

The Colour Kitchen Favourites

Kom elke ZIMIHC Sessies naar The Colour Kitchen voor The Favourite: het favoriete gerecht van één van de deelnemers. Voorafgaand aan de optredens van de ZIMIHC Sessies kun je gezellig aanschuiven in het café of restaurant. Reserveer jouw plekje! Na het diner neem je om 19:30 plaats in onze theaterzaal om te genieten van optredens van een heerlijke ZIMIHC Sessies XL. Laat deze muzikale afsluiter van 2023 niet aan je voorbij gaan!

Ook optreden

Wil je ook optreden? Geef je dan op voor de Open Call via dit formulier.

Ook interessant