Iedere eerste donderdag van de maand in het cultuurcafé van ZIMIHC theater Zuilen: De ZIMIHC Sessies. Lokale muzikanten laten hun eigen werk horen in een gezellige, informele setting. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Na afloop wordt er met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Tijdens deze editie van de ZIMIHC Sessies:

De Reikhals
De Reikhals is een zangvogel, die overal en nergens thuis is. Er worden zelfgeschreven Nederlandstalige liedjes gespeeld over de drie fasen waarin ons leven zich afspeelt: dromen, slapen, waken.

Starting Something
Met genres als soul, funk en pop/rock speelt deze band een akoestische set.

De ZIMIHC Sessies

Leon Coolegem is de eigenaar van geluidsstudio Studio PlayOn en geluidstechnicus bij de ZIMIHC sessies! De artiest die dit seizoen (september 2019 t/m mei 2020) de meeste indruk maakt, mag in zijn studio een track opnemen. Het (wijk)cultuurcafé is het theatercafé van ZIMIHC theater Zuilen mét eigen podium. Het podium is er voor alle ruwe diamanten en onontdekte parels uit de buurt en ver daarbuiten. Ben je benieuwd naar het programma dat buurtbewoners organiseren in het café? Bekijk dan de website of Facebookpagina van ZIMIHC theater Zuilen.

Ook interessant