St. Nirolar is in de luttele tijdspanne van zes jaar uitgegroeid tot hét muzikale spektakel van Utrecht en omstreken.

Verwacht alternatieve Nederpop, inclusief excentrieke look. De soms grappige, niet zelden poëtische teksten die de band neerpent, zijn gebaseerd op de levenservaringen van haar leden en hebben het hart van zowel toeschouwers als juryleden van verschillende talentenprogramma’s voor zich gewonnen. Reken op vrolijke meezingers voor jong en oud, die nog dagenlang in je hoofd blijven hangen!

 

Iedere eerste donderdag van de maand in het cultuurcafé van ZIMIHC Theater Zuilen: De ZIMIHC Sessies. Lokale muzikanten laten hun eigen werk horen in een gezellige, informele setting. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Na afloop wordt er met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Leon Coolegem is de eigenaar van geluidsstudio Studio PlayOn en geluidstechnicus bij de ZIMIHC sessies! De artiest die dit seizoen (september 2019 t/m mei 2020) de meeste indruk maakt, mag in zijn studio een track opnemen.

Het (wijk)cultuurcafé is het theatercafé van ZIMIHC theater Zuilen mét eigen podium. Het podium is er voor alle ruwe diamanten en onontdekte parels uit de buurt en ver daarbuiten. Ben je benieuwd naar het programma dat buurtbewoners organiseren in het café? Bekijk dan de website of Facebookpagina van ZIMIHC theater Zuilen.

Ook interessant