Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten.

Vanavond kan je Simunye & KeBBeK bewonderen in onze foyer.

Simunye
Simunye uit Utrecht maakt wereldmuziek. Eigen composities met invloeden uit flamenco, pop en jazz. Grotendeels instrumentale composities: emotioneel, verhalend, lounge en melancholisch. Maar het repertoire kent ook dansbare, swingende en opzwepende nummers.

KeBBeK
Vrolijke authentieke dans muziek uit Frans- Quebec, Cajun- Zydeco uit Louisiana en Ierse ballades, Jigs en Reels. KeBBeK is een oude indiaanse naam en komt van het woord “Gepèèg” wat “vernauwing van de rivier” betekent. Daar waar de rivier smaller wordt, vindt juist een natuurlijke verruiming van zicht plaats, een samenkomst van tradities en nieuwe energie die een route vormen voor een toekomst.

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Ook interessant