Iedere eerste donderdag van de maand in het cultuurcafé van ZIMIHC theater Zuilen: de ZIMIHC Sessies. Lokale muzikanten laten hun eigen werk horen in een gezellige, informele setting.

Met op 6 februari: Rosa Falkenburg. Rosa schrijft liedjes over geluk en pijn, over liefde en verdriet. Maar ook over haar oma of over toveren. Haar teksten schrijft ze het Nederlands. Het bitterzoete karakter ervan klink volgens Rosa het beste in haar eigen taal.

Ook kun je komen luisteren naar De Aardbevers. Teun, Patrick, Thomas en Niels maken onder deze naam Nederlandstalige muziek, want in Nederland zijn er “nu eenmaal veel mensen die die taal spreken”, aldus de leden. Qua genre laten ze zich niet graag in een hokje drukken, maar de kwalificatie “Nederlandse party rock” komt in de buurt van een omschrijving.

Track opnemen in Studio PlayOn
Leon Coolegem is de eigenaar van geluidsstudio Studio PlayOn en geluidstechnicus bij de ZIMIHC sessies. De artiest die dit seizoen (september 2019 t/m mei 2020) de meeste indruk maakt, mag in zijn studio een track opnemen.

Het (wijk)cultuurcafé is het theatercafé van ZIMIHC theater Zuilen mét eigen podium. Het podium is er voor alle ruwe diamanten en onontdekte parels uit de buurt en ver daarbuiten. Ben je benieuwd naar het programma dat buurtbewoners organiseren in het café? Houd de website in de gaten of ‘like’ de Facebookpagina van ZIMIHC theater Zuilen.

Ook interessant