Elke eerste donderdag van de maand: live muziek in het cultuurcafé!

Iedere eerste donderdag van de maand in het Cultuurcafé van ZIMIHC Theater Zuilen: De ZIMIHC Sessies. Lokale muzikanten laten hun eigen werk horen in een gezellige, informele setting. De concerten zijn gratis toegankelijk. Er wordt wel gevraagd naar een donatie voor de artiesten.

Sherman Oaks
Sherman Oaks is een melancholische pop band uit Utrecht. Ze worden vaak beschreven als ‘The Beach Boys, maar dan verdrietig’. In februari 2017 hebben ze hun debuut-EP opgenomen in Californië, Los Angeles. Het nummer ‘I Know I Promised’ werd door 3voor12 genomineerd voor Utrechtse Song van het Jaar en de band speelde vorig jaar door het land tijdens de Popronde. Voor liefhebbers van; Girlpool, (Sandy) Alex G.
Luister hier: www.shermanoaksband.com

Sharon Schouten
Sinds haar achtste speelt Sharon al gitaar en ze is er niet meer mee gestopt: muziek maken is onderdeel van haar. De nummers die ze speelt zijn overwegend covers in de genres country & pop. Sinds kort is ze serieus aan de slag gegaan met het schrijven van haar eigen nummers en ontwikkelt ze haar eigen sound.

Geluidstechnicus bij de ZIMIHC Sessies is Leon Coolegem. Hij is de eigenaar van geluidsstudio Studio PlayOn. De artiest die dit seizoen de meeste indruk maakt, mag in zijn studio een track opnemen.


De ZIMIHC Sessies zijn onderdeel van het Cultuurcafé in ZIMIHC Theater Zuilen en hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kun je terecht in het cultuurcafé voor een kop koffie of borrel. Er is onder andere live-muziek, een kledingswop en een popquiz! Kijk of www.zimihc.nl voor het programma of houd de ZIMIHC Theater Zuilen-pagina in de gaten!

Zelf organiseren of spelen?
Word jij programmeur en geef je jouw initiatief plek op ons podium? Er is nog plek dus meld je aan met je idee of als artiest/deelnemer bij de lopende initiatieven. Mail naar cultuurcafe@zimihc.nl of bel 030-2762527.

Ook interessant