Iedere eerste donderdag van de maand in het Cultuurcafé van ZIMIHC Theater Zuilen: De ZIMIHC Sessies. Lokale muzikanten laten hun eigen werk horen in een gezellige, informele setting. De concerten zijn gratis toegankelijk. Er wordt wel gevraagd naar een donatie voor de artiesten.

Potman Jr.
Zijn muziek grijpt je bij de strot, wringt zich in al je zintuigen en relativeert je eigen leed tot het absolute nulpunt. Een onmiskenbare, onvervalste groeibriljant. Maak kennis met singer-songwriter Potman Jr.
Luister hier: https://soundcloud.com/search?q=potman%20jr

Liza Hansa
Liza Hansa van Ruitenbeek (Mumbai, 15 januari 1993), beter bekend als Liza Hansa, is een Nederlandse singer-songwriter in akoestische popmuziek. Vanuit India werd ze door een Nederlands gezin geadopteerd en later groeide ze op in Zeewolde. Op jonge leeftijd raakte ze door muziek geïnspireerd en speelde ze thuis op de piano graag covers van bekende pop artiesten. In 2014 verhuisde ze naar Utrecht, volgde ze haar eerste zanglessen aan de Vocal Arts Academy en kocht ze haar eerste gitaar. Vanaf dat moment begon ze met het schrijven van haar eigen liedjes die sterk, vindingrijk en ontwapenend bleken te zijn. In het najaar van 2019 brengt Liza Hansa een heel speciaal debuutalbum uit genaamd ‘Stil Verlangen’. Dit album is geïnspireerd op haar eigen adoptieverhaal en gaat over het leren accepteren van een onvervuld verlangen en de weg daarnaartoe. Ieder liedje beschrijft een bepaalde periode in dat proces. Haar verwachting is dat veel mensen hierin (h)erkenning gaan vinden. Daarom wil ze haar muziek met zo veel mogelijk mensen delen.
www.LizaHansa.nl

Geluidstechnicus bij de ZIMIHC sessies is Leon Coolegem. Hij is de eigenaar van geluidsstudio Studio PlayOn. De artiest die dit seizoen (september 2018 t/m mei 2019) de meeste indruk maakt, mag in zijn studio een track opnemen!

De ZIMIHC Sessies zijn onderdeel van het Cultuurcafé in ZIMIHC Theater Zuilen en hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kun je terecht in het cultuurcafé voor een kop koffie of borrel. Er is onder andere live-muziek, een kledingswop en een popquiz! Kijk of www.zimihc.nl voor het programma of houd de ZIMIHC Theater Zuilen-pagina in de gaten!

Zelf organiseren of spelen?
Word jij programmeur en geef je jouw initiatief plek op ons podium? Er is nog plek dus meld je aan met je idee of als artiest/deelnemer bij de lopende initiatieven. Mail naar cultuurcafe@zimihc.nl of bel 030-2762527.

Ook interessant