Dit jaar doet ZIMIHC theater Wittevrouwen weer mee met de Popronde Utrecht. Vanavond kan je Nele Needs A Holiday & Tim Koehoorn bewonderen in onze foyer.

Deze editie is onderdeel van de ZIMIHC sessies, die elke tweede donderdag van de maand plaats vinden in onze intieme foyer.

20.30 uur Nele Needs A Holiday
Nele Needs A Holiday is een Belgische popster die voor de liefde naar Amsterdam verhuisde. Als dat maar goed afloopt. Nele is een tragikomisch songschrijver die probeert uit te zoeken waar ze de handleiding van het leven gelegd heeft. Ze onderneemt voortdurende pogingen die onbegrijpelijke warboel genaamd menselijke relaties te ontcijferen Dat levert hilarische liedjes vol zelfrelarivering op, die ze met de ukelele brengt brengt in een iets te krappe catsuit. Begin al maar te lachen.
www.neleneedsaholiday.com

21.30 uur Tim Koehoorn
Tim Koehoorn komt vaker buiten. De singer-songwriter en knutsel-klungelaar mag dan wel de introversie zelve zijn, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn mijmeringen over late nachten, popmuziek en Hyves te delen met de mensheid. Het resultaat: liedjes die soms gemeen en soms gemeend zijn.
www.popronde.nl/profiel/10105

Meer informatie: zie het Facebook evenement

Ook interessant