Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC Sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen.

Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Vanavond kan je Pardis bewonderen in onze foyer.

Pardis

Zangeres Mehrnaz Salehi en pianist Bam Commijs spelen eigen werk van hun cd ‘Don Quichotte’. Er wordt in het Perzisch gezongen maar de vertalingen hoor je tussen de nummers door. En bij sommige liederen, zoals Bovaar Nakon (geloof het maar niet) – erg toepasselijk in deze tijden van fake news – mag je meezingen. Zo leer je nog een woordje Perzisch!

Wim Houtman

Wim Houtman speelt eigen composities op de vleugel in de foyer en mogelijk enkele gearrangeerde bekende covers. Trefwoorden: ambient, minimal, neo-klassiek, meditatief, maar ook blues, jazz, pop, alternative. Meer info, recente composities en zijn bands uit de vorige eeuw:
Meer over Wim op zijn website.

De ZIMIHC Sessies

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer.  Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Ook interessant