Elke eerste donderdag van de maand: live muziek in het cultuurcafé!

‘Iedere eerste donderdag van de maand in het Cultuurcafé van ZIMIHC Theater Zuilen: De ZIMIHC Sessies. Lokale muzikanten laten hun eigen werk horen in een gezellige, informele setting. De concerten zijn gratis toegankelijk. Er wordt wel gevraagd naar een donatie voor de artiesten.

Liedjes van Liza
Liedjes van Liza is een liedjesprogramma over alledaagse dingen, ondersteund door een fijne band. Het is jazzy, grappig, eerlijk en bij vlagen ontroerend. Het gaat over jezelf en anderen, over kwijtraken en weer vinden. Het gaat over durven en spijt, over suiker en makreel.
Luister hier: https://spoti.fi/2A4YHJc

JAFT
Daar waar muziek, woorden en theater elkaar ontmoeten; daar is JAFT ontstaan. Een harmonie van poëzie en muzikale creativiteit. Met een variëteit aan muziek worden de woorden van dichter Frans de Birk ondersteund. Op geheel eigen wijze brengt JAFT een poëziebelevenis die blijft boeien. JAFT is: Jan Lammers, Arie Gresnigt, Alfred van der Linden, Frans de Birk, Rini Kleijn, Ricardo Kuster, Rob Kruger en Marcel Poeze.
Luister hier: www.jaft.nl

Geluidstechnicus bij de ZIMIHC sessies is Leon Coolegem. Hij is de eigenaar van geluidsstudio Studio PlayOn. De artiest die dit seizoen (september 2018 t/m mei 2019) de meeste indruk maakt, mag in zijn studio een track opnemen!
__
De ZIMIHC Sessies zijn onderdeel van het Cultuurcafé in ZIMIHC Theater Zuilen en hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kun je terecht in het cultuurcafé voor een kop koffie of borrel. Er is onder andere live-muziek, een kledingswop en een popquiz! Kijk of www.zimihc.nl voor het programma of houd de ZIMIHC Theater Zuilen-pagina in de gaten!

Zelf organiseren of spelen?
Word jij programmeur en geef je jouw initiatief plek op ons podium? Er is nog plek dus meld je aan met je idee of als artiest/deelnemer bij de lopende initiatieven. Mail naar cultuurcafe@zimihc.nl of bel 030-2762527.

Ook interessant