Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten.

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Vanavond kan je Joram Feitsma en Amado bewonderen in onze foyer.

Joram Feitsma:
De Utrechtse pianist en componist Joram Feitsma maakt neoklassieke muziek. Hij was oorspronkelijk vooral geïnspireerd door het werk van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi, later kwamen daar andere inspiratiebronnen bij zoals Simeon ten Holt en Nils Frahm. De rode draad in Joram zijn werken is het minimalistische karakter: traag opbouwend, verstillend en herhalend, met soms een donkere twist. In Januari 2019 kwam zijn eerste LP uit, genaamd ‘Under’, bij het Duitse label ‘Bigamo’.
Meer info: http://sacredground.de/5/artists/joram-feitsma

Amado:
Singer-Songwriter Amado is geboren op Aruba en in 2012 afgestudeerd aan de Herman Brood Academie. Amado besloot in 2014 het bandleven vaarwel te zeggen, om vervolgens verder te gaan werken aan een Singer-Songwriter carrière, met tot op heden meer dan 300 optredens op festivals, in theaters en muziekpodia door heel Nederland. Zijn set-list bestaat uit een gebalanceerde wisseling van eigen geschreven “easy listening” nummers en diverse covers van grote artiesten. Inspiratiebronnen zijn onder andere Neil Young, Jack Savoretti en Eddie Vedder.
Meer info: http://amadomusic.nl

Ook interessant