Irrelephant maakt laid-back folk met een dromerig randje. Verlies jezelf in de harmonieuze samenzang en het rustgevende gitaarspel. Doet denken aan Jack Johnson en Hozier.

Pieke Joue is zangeres en songwriter in hart en ziel. Onlangs werd Pieke uit meer dan duizend aangemelde acts samen met zeven andere performers geselecteerd voor het exclusieve ‘Talent in Huis‘ programma van Gluren-bij-de-Buren 2019.
De songs die ze na een lange pauze is gaan schrijven hebben in het najaar van 2018 het licht gezien tijdens de release van haar eerste EP met haar “cross-over” trio in een niet-alledaagse bezetting van electrisch gitaar & zang met cello en slagwerk. De jury van het Maatschappijlied 2017 ving haar songs onder de noemer ‘Minimal Pop’. Tijdens de ZIMIHC Sessies zal ze als duo spelen met celliste Winde Reijnders.  Meer info: www.piekejoue.com


Het (wijk)cultuurcafé is het theatercafé van ZIMIHC theater Zuilen mét eigen podium. Het podium is er voor alle ruwe diamanten en onontdekte parels uit de buurt en ver daarbuiten. Ben je benieuwd naar het programma dat buurtbewoners organiseren in het café? Bekijk dan de website of Facebookpagina van ZIMIHC theater Zuilen. Ben jij een eigenzinnige muzikant of programmeur en zoek je een podium? Stuur dan e-mail naar cultuurcafe@zimihc.nl.

Ook interessant