Iedere eerste donderdag van de maand in het cultuurcafé van ZIMIHC Theater Zuilen: De ZIMIHC Sessies. Lokale muzikanten laten hun eigen werk horen in een gezellige, informele setting.

Heavy Whipped Cream is een psychedelische folkrockband uit Utrecht. De band presenteert een kleurrijk brouwsel van harmonieuze samenzang, bluesy sixtiesriffs, stevige grooves en spetterende gitaarsolo’s. Na een jaar on the road heeft de band een live geluid ontwikkeld waarin catchy sixties songs afgewisseld worden met psychedelische gitaarjams. Momenteel legt de band de laatste hand aan een splinternieuwe EP; verwacht een bruisend optreden vol nieuwe grooves en oude moves. All aboard the Heavy Whipped Cream Express!
Luister hier: https://spoti.fi/2rwPOq3

Ismena is een 21 jarige singer-songwriter uit Utrecht. Ze schrijft dromerige, melancholische folk nummers over liefde, depressie en de dood. Haar stemgeluid wordt vaak vergeleken met dat van Melanie Safka en ze laat zich inspireren door artiesten als Tom Waits, Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Nick Cave. Ismena heeft op verschillende podia gespeeld van de Nieuwe Nor tot TivoliVredenburg. Ook was ze te gast bij 3FM en diverse lokale radiostations.

Ook interessant