Elke derde donderdag van de maand vinden de ZIMIHC Sessies plaats in ZIMIHC theater Stefanus. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer.

Vanavond luister je onder andere naar muziek van Francis & Bacon.

Francis & Bacon

Francis & Bacon is toch zeker wel één van de leukste indie-folk duo’s van Utrecht. Al ruim tien jaar spelen ze covers en eigen werk, geïnspireerd door helden uit het genre als Bright Eyes, Phoebe Bridgers en the Civil Wars, maar dan met de lo-fi charmes van The Moldy Peaches. De liedjes zijn tweestemmig, de snaarinstrumenten gestemd en de bestemming is Folky-town, population 2.

Francis & Bacon op Facebook en Instagram.

Siberian Oxygen

De afgelopen jaren hebben ze verschillende keren opgetreden bij evenementen van ZIMIHC en we krijgen er geen genoeg van: Siberian Oxygen staat nu dus weer bij ons op de planken!

In 2018 kwam hun album ‘Locked in Our Hearts’ uit. Toen nog in een bezetting van 3. Inmiddels bestaat de band uit 5 muzikanten en is er een cello, akoestische gitaar en tweestemmig zang toegevoegd aan de intieme sound. Ze staan als tweede geprogrammeerd op deze ZIMIHC Sessies-avond, na Francis & Bacon.

Volg Siberian Oxygen hier.

De ZIMIHC Sessies

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer.

Tickets zijn op donatiebasis. Je kunt zelf kiezen welke donatie je maakt. Het geld gaat naar de artiesten. Klik daarvoor op de Bestel tickets-knop.

Ook interessant