Elke derde donderdag van de maand vinden de ZIMIHC Sessies plaats in ZIMIHC theater Stefanus. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer.

Vanavond luister je naar muziek van Eyes of Ruby en Joanne Weston.

Eyes of Ruby

Doe je ogen dicht, haal diep adem en bekijk de wereld door ‘Eyes of Ruby’. Ilia Timpanaro en Lindy Janssen nemen je mee langs de Italiaanse kust, de Nederlandse herfststormen en vergeten dromen. Mooie, pure, lieve liedjes. Met slechts een gitaar, piano en een prachtige stem brengen ze het publiek tot stilzwijgen.

Eyes of Ruby op Facebook en Instagram.

Joanna Weston

De vrolijke pop-folk liedjes van Joanna Weston nemen je mee op een muzikale reis langs bijzondere momenten in het leven, waarin iedereen zich herkent. Joanna’s sound is kwetsbaar en betoverend. ‘Inside out’ is haar debuutalbum met 11 liedjes, als je er ééntje hebt gehoord – wil je ze allemaal beluisteren!

Joanna Weston op Facebook en Instagram.

De ZIMIHC Sessies

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Tickets zijn op donatiebasis. Je kunt zelf kiezen welke donatie je maakt. Klik daarvoor op de Bestel tickets-knop.

Ook interessant