Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC Sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen.

Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Vanavond kan je Martin B. Kaufmann & Toon de Woordenbende bewonderen in onze foyer.

Martin B. Kaufmann

Hij trad al verschillende keren bij ons op, niet alleen in Wittevrouwen, maar ook in onze locaties in Zuilen en Overvecht (Stefanus).  Nu is hij opnieuw bij ons te gast.  Zijn muzikale voorkeur verraadt een veelheid aan invloeden zoals  Bob  Dylan, Leonard Cohen, Johnny Cash,  jazz ballads en nog veel meer.  Dit keer laat hij de covers achterwege en speelt hij uitsluitend eigen werk. Heb je hem eerder bezig gezien, dan weet je genoeg. Zo niet, dan krijg je opnieuw de gelegenheid om kennis te maken met deze zanger/gitarist/songwriter uit Utrecht.

Toon de Woordenbende

Toon Lagas, Utrechter, Woordenbende schrijver, verteller, dichter, theatermaker, YouTuber, blogger, liedjesschrijver en schrijver van 2 boeken t.w.: ‘De Piano’ 2017 en ‘Toon de Woordenbende’ 2019. Toon trad eerder op met een voorstelling op het podium in de Centrale Bibliotheek ‘Gluren bij de Buren’ en ‘Zomaar op Zaterdag’ in 2020. In 2020 schreef hij het muzikale nummer ‘Utregs Minuutje’, samen met gitarist Hans van Stralen. Deze track was in oktober 2020 bij Domstad Radio als ‘Ploatje van de week’ gekozen. Op 23 oktober jl. maakte hij zijn succesvolle debuut met het theaterprogramma ‘Lekker Utregs Gebekt’ in ZIMIHC theater Stefanus. Deze ingekorte voorstelling op 9 december (3/4 uur) gaat o.a. over Utrecht, ADHD, verslaving, voetbal en over alles wat mij verwondert en wat ik bewonder. Ik maak theater, gewoon omdat het mijn passie is. Kijk voor meer info op  www.toondewoordenbende.nl

De ZIMIHC Sessies

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer.  Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Ook interessant