Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en juni vinden de ZIMIHC Sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen.

Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Deze avond treden nederrock-duo De Aardbevers (Instagram) en duo Hanneloes en Theo voor je op.

De Aardbevers

Poëtisch gemijmer of kauwgum-Amerikaanse rock ‘n roll-pretenties? Het Utrechtse Nederrockduo De Aardbevers moet er niks van hebben. Nee, zij brengen liedjes in hun puurste vorm: oprechte, authentieke teksten in je moerstaal, rechtstreeks uit het hart. Een akoestische gitaar en de nietsontziende waarheid, meer hebben De Aardbevers niet nodig om je met ingehouden adem te doen luisteren.

Hanneloes en Theo

Hanneloes en Theo zijn al jaren bezig met muziek. Theo op de piano en Hanneloes als zangeres. Vanaf dit jaar bundelen ze hun krachten en treden ze samen op. Ze spelen graag mooie liedjes met een vleugje nostalgie. Mellow, lazy en een mix van bestaande liedjes met eigen repertoire.

Inloop vanaf 20:00, het optreden begint om 20:30.

ZIMIHC Sessies

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Ook eens optreden? Stuur een e-mail naar m.patti@zimihc.nl.

Alle sessies zijn gratis toegankelijk maar je kunt na afloop een donatie geven om de artiesten te steunen.

Ook interessant