Elke tweede donderdag tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten.

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met een pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Vanvond kan je Eyes of Ruby & Shanna Nico bewonderen in onze foyer.

20.30 uur: Shanna Nico
Shanna Nicó brengt op piano intieme liedjes. Haar muziek ademt een liefde voor het nachtelijke en de naakte waarheid, gevat in poëtische teksten en eigenzinnige melodieën. Op dit moment werkt ze aan haar solo-EP. Invloeden: o.a. Joanna Newsom, Joni Mitchell, Fever Ray.  
www.facebook.com/shannanicomusic 

21.30 uur: Eyes of Ruby
Doe je ogen dicht, haal diep adem en bekijk de wereld door ‘Eyes of Ruby’. Ze nemen je mee langs de Italiaanse kust, de Nederlandse herfststormen en vergeten dromen. Mooie, pure, lieve liedjes. Met slechts een gitaar, piano en de prachtige stem van Ilia brengen ze het publiek tot stilzwijgen. 
www.facebook.com/eyesofrubymusic

Facebook evenement

Ook interessant