Elke tweede donderdag tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten.

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met een pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Vanvond kan je Jorn ten Ham en Kasper de Boer bewonderen in onze foyer.

20.30 uur: Kasper de Boer
Een drummer die niet alleen drumt maar ook breekbare liedjes maakt op de gitaar. Hij staat op het punt van afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam en woont in een kleine kamer in Amsterdam Noord waar hij niet kan drummen, maar wel schrijven. Zijn Nederlandse teksten zijn eerlijk en direct, want hij wil gewoon muziek maken en daar verder niet te moeilijk over doen. Zijn liedjes zijn de gevoelige kant van een jongen vol zelfspot.
https://soundcloud.com/boer-de-kasper/overkant-demo/s-ODqaq

21.30 uur: Jorn ten Ham
Geïnspireerd door artiesten als Jeff Buckley en Radiohead maakt Jorn, afkomstig uit Utrecht, melancholische doch melodieuze liedjes, waarbij tekst ook een grote rol speelt. Het creëren van een fijne, warme bubbel is hetgeen wat voorop staat, plus dat de aandacht erbij wordt gehouden door verrassende wendingen in de melodieën.
https://youtu.be/_qiLfSIKn2Q

Facebook evenement

Ook interessant