Nieuwe en ervaren talenten laten zien wat ze in huis hebben tijdens de ZIMIHC Sessies!

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk en covers. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Neem een lekker drankje aan de ZIMIHC-bar en kom luisteren naar nieuw en ervaren talent!

Deze avond kun je genieten van optredens van Bres (zie onder) en Thin White Jukebox (YouTube).

Toegang is gratis. Wel graag even aanmelden via de “Bestel tickets” knop. Op de avond zelf kun je eventueel een donatie doen aan de artiesten.

Wil je zelf ook eens optreden? Geef je dan op voor de Open Call via dit formulier.

Over Bres

Bres is een bijzondere band. Vier muzikanten hebben elkaar gevonden. Bijna teruggevonden, want naast elkaar speelden ze in de jaren ‘80 in de toen bekende Utrechtse bands Superjones (Han Bavinck), Braak (Jan van de Berg), het Goede Doel (Hans Boosman) en Spoorloos (Herman van Tongerloo). En nu in Bres in een nieuw programma ‘Gemis’. Met hun luisterliedjes, pop, een beetje poëzie, een vleugje jazz, en dat alles om gemis te delen, staan ze met hun nieuwe programma klaar voor een nieuw seizoen.

Ligt het aan de leeftijd? Misschien, maar gemis is er voor iedereen. Verlies, het missen van vrienden, vaders, moeders, kinderen. Het verdwijnen van veilige plekken, oude café’s, oude liefdes. Soms een bijna melancholisch verlangen naar oude vakantiebestemmingen, vrienden, vriendinnen. En heel soms een sombere dag die we allemaal wel kennen omdat er iets onbestemds ontbreekt.

Groot en klein gemis. We nemen je mee in onze muziek. Luisterliedjes, pop, een beetje poëzie, een vleugje jazz. En dat alles om gemis te delen.

Over Thin White Jukebox

Overgewaaid vanuit het Engelse Lincolnshire maakt ThinWhiteJukebox tegenwoordig vanuit Utrecht muziek die doet denken aan singer-songwriters als Neil Young, Nick Cave, Leonard Cohen, Elliott Smith, maar ook aan bands als The Kinks, The Pixies, Radiohead en The Flaming Lips.

Ook interessant