Elke tweede donderdag tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten.

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt naafloop met een pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Vanavond kan je Lisa Bleijenberg en Luuk Lenders bewonderen in onze foyer.

20.30 uur: Luuk Lenders
Luuk Lenders staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met bijzondere fluiten, accordeon, shruti box, percussie, doedelzak, mondharmonica en zelfgemaakte instrumenten. Zijn optredens zijn kleurrijk en virtuoos, avontuurlijk en grappig en toveren onwillekeurig een glimlach op je gezicht. Als verzamelaar van fluiten heeft hij van alles te fluiten en te vertellen. De Arabische herdersfluit ruist als een woestijnwind, de Ierse whistle zingt als een nachtegaal en de Zweedse boventoonfluit rockt als een Elvis.
Met zijn bonte instrumentenverzameling en onuitputtelijke inspiratie speelt Luuk in huiskamers en theaters, molens en vlindertuinen, op festivals en feesten. Van theaterfestival Oerol naar folkfestival Gooikoorts, van een meditatieconcert in een kerk naar de huiskamer van Jan en Annie. Trek je bergschoenen, badslippers of pantoffels aan en ga mee op avontuur!
www.luuklenders.com/solo-artiest

21.30 uur: Lisa Bleijenberg
“Gevoelige, oprechte luisterliedjes met een vleugje melancholie”
Lisa Bleijenberg is een singer-songwriter uit Utrecht. Met haar eerlijke Nederlandstalige teksten, kwetsbare stem en klassiek gitaargeluid raakt zij een gevoelige snaar bij de luisteraar. In november 2017 bracht zij haar eerste EP ‘Omhul mij’ uit. Lisa zal samen optreden met Hieke Barels die haar ondersteund met viool en stem.
www.soundcloud.com/lisa-bleijenberg-562836331

Facebook evenement

Ook interessant