Elke eerste donderdag van de maand: live muziek in het cultuurcafé!

Iedere eerste donderdag van de maand in het Cultuurcafé van ZIMIHC Theater Zuilen: De ZIMIHC Sessies. Lokale muzikanten laten hun eigen werk horen in een gezellige, informele setting. De concerten zijn gratis toegankelijk. Er wordt wel gevraagd naar een donatie voor de artiesten.

A MysterE
‘Music that goes through your spine’ omschrijft de muziek van singer-songwriter ‘A MysterE’ het best. Mooie composities, originele akkoorden en een sympatieke uitstraling kenmerken zijn stijl. Zijn muziek doet wellicht denken aan muzikale helden als Elliott Smith, Nick Drake, Jeff Buckley, George Harrison, Nirvana en Paul Weller. Eerder speelde hij al in De Engelenbak, Betty Asfalt Complex (als gast van Margreet Dolman) en Paradiso in Amsterdam. Hij wist in de hogere regionen binnen te komen in Neil Young’s anti-Bush/Iraq ‘Impeach the President’ anti-war song hitlijst.
Nieuwsgierig? Luister alvast hier: https://soundcloud.com/a-mystere

Geluidstechnicus bij de ZIMIHC sessies is Leon Coolegem. Hij is de eigenaar van geluidsstudio Studio PlayOn. De artiest die dit seizoen (september 2018 t/m mei 2019) de meeste indruk maakt, mag in zijn studio een track opnemen!
__
De ZIMIHC Sessies zijn onderdeel van het Cultuurcafé in ZIMIHC Theater Zuilen en hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kun je terecht in het cultuurcafé voor een kop koffie of borrel. Er is onder andere live-muziek, een kledingswop en een popquiz! Kijk of www.zimihc.nl voor het programma of houd de ZIMIHC Theater Zuilen-pagina in de gaten!

Zelf organiseren of spelen?
Word jij programmeur en geef je jouw initiatief plek op ons podium? Er is nog plek dus meld je aan met je idee of als artiest/deelnemer bij de lopende initiatieven. Mail naar cultuurcafe@zimihc.nl of bel 030-2762527.

Ook interessant