• player laden...

Elke maand tussen september en juni kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling. Geniet van de leukste optredens voor het hele gezin in onze intieme theaterzaal.
Deze maand presenteert Eric Borrias de voorstelling de Rattenvanger van Hamelen (4+).

De mensen in het stadje HAMELEN beloven de Rattenvanger een grote beloning, als hij die ratten verjaagt! Maar de mensen van HAMELEN houden zich niet aan hun belofte en de Rattenvanger leert ze een lesje dat ze niet snel zullen vergeten!

In Hamelen zijn de mensen te druk om hun rommel op te ruimen. En dus komen er ratten. Heel veel ratten. Een hoge beloning voor wie de ratten verjaagt! Maar de mensen van HAMELEN houden zich niet aan hun belofte en de Rattenvanger leert ze een lesje dat ze niet snel zullen vergeten.
Nee, nee geen zorgen. In deze versie komen de kinderen veilig terug.

Deze voorstelling werd al eerder met veel succes gespeeld en is nu terug. Samen met de wonderlijke muziek, waaraan ratten en kinderen geen weerstand kunnen bieden!

Super voorstelling. Kinderen deden heel goed mee. Perfect voor de leeftijd, met veel herhalingen. En ook voor volwassenen leuk.

Fijn dat zo’n verhaal niet verloren gaat maar verder wordt verteld. Het verhaal in combinatie met de muziek van Ravel blijft prachtig!” 

Vanwege de controle van het coronatoegangsbewijs vragen we je om 15 – 30 minuten eerder te komen.

Ook interessant