Ben je tussen de 8 en de 13 jaar en wil je weten wat theatersport is?

 

Doe dan mee met deze workshop!

“ Denk eerst goed na voor je iets doet!” Nou, bij theatersport is dat verboden.  Wij doen juist wat ter plekke in ons opkomt. Die impulsen gebruiken we om samen theater te maken. Dat heet improvisatie. En nee, dat wordt geen rommeltje, want, theatersport is wel een teamsport. Dat doe je samen.

“ Vinger opsteken voor je iets wilt zeggen!” Nou, dat doen we bij theatersport ook niet. Je leert te presenteren voor een publiek dat juist mag roepen en ja: door elkaar! Natuurlijk niet alleen. Dat doen we samen.

“ Probeer geen fouten te maken!” Nou, je raadt het al: fouten bestaan niet bij theatersport. Je leert te vertrouwen op jezelf en op de groep en dat het helemaal niet erg is als dingen mis gaan. We falen met plezier. We doen dit voor de lol!

Wat gaan we doen?
We doen leuke theater spelletjes en oefeningen. Er wordt heel veel gelachen. Je gaat ook voor elkaar optreden. De workshop duurt 2 uur, met in het midden een korte pauze. Neem je eigen drinken mee.

Trainer: Annika Pletsers

Wil je theatersport kijken?
Dat kan ook bij ZIMIHC theater Wittevrouwen, op 14 november in de avond ’s avonds, en op nog een aantal zaterdagen. Die voorstellingen worden gespeeld door volwassenen. Het is leuk voor kinderen vanaf 9 jaar, wel met een ouder/begeleider. Een kaartje kost €7,-. Kijk daarvoor in onze agenda.

Ook interessant