Dát kunstmatige intelligentie (AI) de culturele sector gaat veranderen staat vast.

De vraag is dus: hoe willen we die verandering vormgeven? Wat kan AI voor ons betekenen om ons werk makkelijker en leuker te maken? Hoe kunnen we AI slim inzetten, zodat we meer tijd over hebben voor het maakproces? In deze interactieve online sessie verkennen we samen de mogelijkheden van (AI) met praktische oefeningen.

Of je nu nieuw bent in de wereld van AI of je kennis wilt verdiepen, deze workshop is de perfecte gelegenheid om te leren hoe AI je creatieve en administratieve processen kan transformeren. In deze workshop richten we ons vooral op subsidieaanvragen.

Wat je kunt verwachten

Kennismaking met AI: Ontdek wat AI is en hoe je het in kan zetten voor subsidie aanvragen.
Hands-on ervaring: Leer brainstormen, schrijf effectieve projectplannen en redigeer teksten met behulp van AI. Voor iedereen: Of je nu beginner bent of enige ervaring hebt, deze workshop biedt inzichten en vaardigheden die je direct kunt toepassen.

Dit is een try-out sessie! Jouw deelname en feedback helpen ons toekomstige workshops nog beter af te stemmen op de behoeften vanuit het veld!

De workshop is online. Na aanmelding ontvang je een link. De plaatsen zijn beperkt, dus meld je snel aan om je plekje te bemachtigen!

Ook interessant