Van 27 t/m 31 juli staat de stad Utrecht in het teken van Leading Voices. Volg een van de workshops of ateliers speciaal voor zangers.

Met de Lichtenberger methode ontwikkel je je vermogen om jouw eigen stem en klank sensorisch waar te nemen. Het gaat er daarbij om je stem te ervaren en te volgen in plaats van te beoordelen en controleren. Deze benadering zorgt voor meer vrijheid én gemak in het zingen. Gecertificeerd Lichtenberger-docent en stempedagoog Miriam Drost neemt je mee in de basisprincipes van deze methodiek.

Algemene informatie
Elke middag kun je van 14.00 – 15.30 uur deelnemen aan diverse workshops, die je laten kennismaken met muziekgenres of zangtechnieken. Van beweging als ondersteuning voor je stem tot Oost-Europese volksmuziek, en van Indiase zangimprovisaties tot spreekkoren. De workshops vinden doorgaans plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen of op een andere plek in het centrum van Utrecht.

Elke workshop wordt maar op één moment gegeven. Per workshop is de toegang € 12,- (voorverkoop) of € 15,- (vanaf 1 juli 2022).

Ook interessant