Foto: ©Centraal Museum/Ilvy Njiokiktjien

in ZIMIHC theater Zuilen is nu de expositie ‘Vrouwen die muren afbreken’ te bezoeken. Deze reizende expositie laat tien foto’s en verhalen van hedendaagse Utrechtse vrouwen zien die figuurlijk muren afbreken in de samenleving. Naast deze tentoonstelling zijn er ook workshops te volgen.

Amina Berkane Abakhou heeft al meer dan 5000 vrouwen bereikt met haar trainingen, die gebaseerd zijn op bewustwording, terug spiegeling en concrete acties. Zij maakt hierbij gebruik van een methode die uitgaat van Kennis, Inzicht en Kracht: de KIK methode. Amina heeft in haar leven veel geleerd over de mens, diens kwetsbaarheden en kwalen én manieren om succesvoller, gelukkiger en productiever te worden. Haar passie en specialisme is de vrouw. Amina is met name bijzonder gemotiveerd om vrouwelijke migranten bewust te maken van hun krachten. Ze helpt ze bij het (terug)vinden van hun eigenwaarde, om de beste versie van zichzelf te worden en van hieruit bij te dragen aan de samenleving.

Amina’s verhaal is empowerend voor mensen van elke religieuze en culturele achtergrond en seksuele geaardheid.

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop kan door aan de rechterzijde een ticket te reserveren. Deze workshop is onderdeel van de expositie Vrouwen die muren Afbreken.

Ook interessant