Winterparade Koekoek 030 festival

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Utrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Utrechtse muziek, kunst- en designwereld. Zesentwintig van de meest opvallende, nieuw of nog te ontdekken plekken in Utrecht openen hun deuren tijdens Koekoek 030 Festival.

Ook ZIMIHC theater Zuilen is een locatie waar Koekoek 030 neerstrijkt. Op 12 januari om 20.00 uur is daarom de officiële opening van de expositie van beeldend kunstenaar Isan Corinde.

Isan haalt zijn inspiratie uit het dagelijks leven. De kleuren die Isan gebruikt komen van de Surinaamse pangistoffen. Deze pangistoffen spelen een grote rol in de Surinaamse cultuur. Door het gebruik van de felle kleuren komen de schilderijen tot leven.

Naast de expositie kan je ook terecht voor een optreden van Pierre Et Les Optimistes: een Frans-Nederlands gypsy jazz collectief! Dat wordt swingen geblazen.

Over Koekoek 030
Elke zaterdag en zondag in januari, februari en maart verrast het festival haar bezoekers door hem mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes in alle uithoeken van Utrecht. Locaties van verschillende creatieve jonge ondernemers zullen tijdens de weekenden omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts. Tevens zullen er gast-exposities zijn van jonge talentvolle Utrechtse kunstenaars en of designers.

De toegang is gratis!

Ook interessant