Buiten is het kouder en de dagen zijn korter. Daarom slaan Steck en ZIMIHC de handen ineen om jouw weekend licht, warmte en gezelligheid te geven.

Kom in het weekend van 18 en 19 december tussen 12.00 en 17.00 uur naar Steck en beleef de Wintergloed Cultuurproeverij!

Tijdens de Cultuurproeverij geniet je van livemuziek, mooie verhalen en lekkere hapjes en drankjes uit alle windstreken. Voor kinderen zijn er creatieve workshops, zoals kerstballen versieren en origami vouwen. Bij de vuurkorven drink je een warme kop chocolademelk of glühwein.

Tussen de vuurkorven door lopen diverse muzikanten. Zo is er op zaterdag een doedelzaktrio, een geweldig koor en een saxofoonkwartet. Zondag luister je naar de verhalen van Ineke de Jongh, geniet je van de trommels van North African Jam, de swingende band Matching Socks een dameskoor LadyLa.

En dit is nog niet alles… op het terrein loop je langs verschillende kraampjes waar je nog snel even de laatste cadeautjes voor de feestdagen scoort.

Programma zaterdag (ovb)
Geniet van live-optredens van Blovi Saxofoonkwartet, Schotse muziek van Aart Dersjant en zingt koor Studio Voices de sterren van de hemel.

Programma zondag (ovb)
Deze zondag luister je naar de verhalen van Ineke de Jongh, geniet je van de trommels van North African Jam, de swingende band Matching Socks een de gouden keeltjes van dameskoor LadyLa.

Workshops beide dagen
Op zowel 18 als 19 december kunnen kinderen leren origami te vouwen, kerstballen versieren of aansluiten bij BikeFlip die stiften en kleurplaten klaar hebben liggen. Ook aan volwassenen is gedacht: maak je eigen stukje mini bos in een pot. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven!

Kijk voor meer informatie ook op www.steckutrecht.nl

Wintergloed Cultuurproeverij wordt mede-mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Utrecht.
 

Ook interessant