Heb je nog geen plannen voor de voorjaarsvakantie? Kom dan naar de prikkelarme editie van de Winter Express in ZIMIHC theater Zuilen!

Voel je vrij om tijdens de PRIKKELARME Winter Express je uit te leven én te relaxen met sport en kunst. In ZIMIHC theater Zuilen worden 2 bijzondere ochtenden georganiseerd. Twee ervaren vakdocenten, muziekdocent Melde en dansdocent Alexandra, laten ieders talent naar voren komen. Een aandoening speelt geen rol. Naast actie en uitdaging zijn er ook rustige momenten. Deze Winter Express is prikkelarm, rolstoeltoegankelijk en geschikt voor kinderen vanaf groep 4. We gaan aan de slag met muziek en dans.

Voorbereiding
Wat kan je verwachten zodra je aankomt? Hoe ziet het theater eruit? Hoe ziet de zaal eruit? Bekijk het filmpje in de slide hierboven. Heb je nog meer vragen? Mail dan naar sportencultuur@zimihc.nl of bel 06- 13 59 70 42

Iets voor mij?
Twijfel je of de prikkelarme dagen iets voor jou zijn? We hebben diverse maatregelen genomen om deelname zo prikkelarm mogelijk te maken. Deze aanpassingen zijn:

· De lesduur is verkort en duurt maximaal 2 uur. Uiteraard met pauzes om overprikkeling te voorkomen.

· Het volume van de muziek in de voorstelling staat zachter. Ben je erg gevoelig voor geluid? Neem dan voor de zekerheid oordoppen of gehoorbeschermers mee.

· Tijdens de Winter Express zijn er een beperkt aantal plaatsen. Zo houden we de groep klein en is het minder druk.

· 30 minuten voor aanvang van de les kan je binnenkomen om alvast een beetje te wennen aan de omgeving.

· Tijdens de lessen mag je altijd weglopen als het even teveel wordt. Er is een speciale ruimte om je even af te zonderen. De assistenten Tjarda en Ajour kunnen je daarbij helpen.

· Het theater is rolstoeltoegankelijk. Kom je in een rolstoel of maak je gebruik van een ander hulpmiddel? Boek niet online, maar stuur dan een e-mail naar sportencultuur@zimihc.nl. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er een goede plek voor je beschikbaar is.

We houden rekening met ieders behoefte zodat iedereen kan genieten van de lessen! De kunstvakdocenten zijn ervaren en gespecialiseerd in het werken met verschillende niveaus.

Informatie voor ouders
Vind je het fijn om vooraf de speciale behoefte van je kind te bespreken met de docent? Mail ons dan via sportencultuur@zimihc.nl of bel ons: 06- 13 59 70 42.

Data
28 februari en 1 maart van 14.00 – 16.30 uur.

Prijs & tickets
Op vertoon van U-Pas is de Winter Express week gratis, anders kost een week €25,-. Heb je geen U-Pas en ook geen €25,-? Neem dan contact op met Anne en Kathelyn. De Winter Express is voor alle kinderen.

Ook interessant