Het leven kent ups en downs. Soms lijken de downs overheersend meer aanwezig te zijn.

Soms lijken de downs overheersend meer aanwezig te zijn. Terwijl de ups recht voor je neus staan. Je moet kiezen, durven en ervoor gaan. Maar waar haal je de kracht vandaan om deze stappen daadwerkelijk te kunnen nemen?

What If You Fly…? is een solo vertelvoorstelling over de zonzijde van persoonlijk leiderschap. Het illustreert hoe ontdekken gepaard gaat met lef om te kiezen en op welke wijze liefde voor het belangrijke doorslaggevend wordt. Een voorstelling gericht op (ambitieuze en/of biculturele) vrouwelijke 30+ers.

Dertigers en 30+ers bevinden zich volgens de ontwikkelingspsychologie vaker in een levensfase waar vragen over zingeving en zinbeleving aan de orde zijn, of in een ‘dertigers dip/dilemma’ terecht komen. Het is een levensfase waar in korte tijd veel keuzes te maken zijn, zowel bewust als onbewust. Te denken valt aan: keuzes omtrent studie, partner, kinderen, werk/carrière, vrijwillige inzet, participatie, enz. De voorstelling maakt nog meer duidelijk hoe belangrijk het is om je hier bewust van te zijn en hóe je dat kunt doen.

Nadoua Dahmane filosofeert, leidt en stuurt in deze voorstelling. Vol toewijding vertelt ze waardegebonden en persoonlijke fragmenten uit haar leven. Emotie beladen, maar ook doortastend empowert ze ambitieuze vrouwelijke 30+ers om te durven ‘zijn’.

Inloop om 14.00 uur, start voorstelling 14.30 uur.

Vragen over de vertelvoorstelling? Neem contact op met Nadoua Dahmane.

foto:Maroussia Anthonise

Ook interessant