Op 5 mei kun je in ZIMIHC theater Stefanus genieten van de Vrijheidssoep, een superlekkere gratis maaltijdsoep!

Vrijheidssoep

Ieder jaar biedt het Nationaal Comité 4 en 5 mei een Vrijheidsmaaltijd aan. Dit is een gelegenheid om gezellig samen te eten en je tafelgenoten te leren kennen. Ook ZIMIHC biedt dit jaar, in samenwerking met Bevrijdingsfestival Utrecht, een heerlijke soep aan! Deze maaltijd is helemaal gratis – reserveren is wel verplicht.

Nick Toet

Dit jaar is het recept (PDF) bedacht door chef en YouTube-fenomeen Nick Toet. Hij heeft een bijzondere soep bedacht: een exotische tomatensoep met Koreaanse chilivlokken, miso en bosui. ZIMIHC’s kok Jilles gaat deze soep bereiden!

International Bigband Extravaganza

De soep wordt geserveerd tussen 17:30 en 18:30, waarna om 19:00 de maaltijd eindigt. Maar het feest stopt niet daar! Na de soep kun je jezelf trakteren op een spectaculaire avond met drie (internationale) bigbands tijdens het International Bigband Extravaganza (apart ticket vereist). Van 19:00 tot 21:00 is de zaal gevuld met muziek en plezier terwijl de bigbands optreden.

Actie gratis soepblikken

Geen zin om te koken? Dit jaar delen we op 5 mei, in samenwerking met Plus Meeuwsen, Vrijheidssoep (in blik) uit. Zodat ook jij op 5 mei, samen met jouw opa, oma, buur, vriend of vriendin deze heerlijke Vrijheidssoep van tv-kok Nick Toet thuis kunt eten. Helemaal gratis en voor niets!

De soepblikken worden tussen 17:00 en 19:00 uitgedeeld.

Ook interessant