Kom luisteren naar een spetterend concert van De Stichtse Accordeonvereniging APOLLO in samenwerking met accordeonvereniging Animato uit Soest! Beide orkesten staan onder leiding van Roelof van Kooi.

Dit jaar wordt het concert gehouden op 19 mei in ZIMIHC theater Zuilen. Dit concert biedt een gevarieerd programma. De jeugdgroep van Animato opent het concert, gevolgd door een optreden van Animato. Na de pauze treedt APOLLO op. Zij sluiten af met een swingend gezamenlijk optreden. Kortom, een concert dat de moeite waard is om te bezoeken!

Trio C tot de derde verzorgt het intermezzo.

Zaal open vanaf 13.30 uur.

Een pauzedrankje is bij het toegangskaartje inbegrepen.

Over Apollo: Al 73 jaar geeft de Stichtse Accordeonvereniging APOLLO muziekavonden voor bewoners en belangstellenden; concerten in diverse zorg-/wooncentra in de stad als ook in de provincie Utrecht. De aanwezigen genieten van het altijd gevarieerde muziekprogramma. Dit orkest oogst veel lof! contact: info@apolloutrecht.nl / 030 2627299 / 030 2884667

Over Animato

Animato is een accordeonvereniging, sinds 1955 gevestigd in Soest. Daar repeteren we iedere woensdagavond. Onze leden komen vooral uit Soest, Baarn en Amersfoort maar ze wonen soms ook veel verder weg.

Animato speelt prachtige accordeonmuziek. Al die accordeons, meestal zo’n 20 bij elkaar die verschillende partijen spelen, klinken samen als een geheel. Daarvoor zorgt de dirigent Roelof van Kooi. Er is bij optredens ondersteuning van een drummer en ook van gast-solisten of extra spelers bij het orkest.

Animato speelt allerlei muziekstijlen van pop tot klassiek en van tango tot musical hits en ook traditionele liedjes.

Ook interessant