Sometimes I feel like running
Sometimes I feel like running so fast
Whenever the storm is coming
And I can no longer hide myself

De Utrechtste singer-songwriter Eveline Vroonland raakt een gevoelige snaar voor iedereen die wel eens durft stil te staan bij waar hij of zij mee bezig is.

Het is voor veel mensen niet gemakkelijk hun plek te vinden op de wereld. Het kan een lange reis zijn om de plek te vinden waar je thuishoort. ROOTS is een verhalende voorstelling van The Jump over die reis naar je thuis.

Met muziek van onder andere Ed Sheeran, Kelly Clarkson, Sting, John Mayer, Tori Kelly en natuurlijk Eveline Vroonland neemt The Jump het publiek mee in hun zoektocht over roots kwijtraken, zoeken en vinden, volgen of willen afstoten. Want het maakt uit waar je geboren bent en welke keuzes je maakt. Ze zijn tekenend voor wie je bent. Laat jij zien wie je bent? Laat je je kennen? Wil je liever ontsnappen, de wijde wereld in, op avontuur? Is het veiliger weg te vluchten in herinneringen? Of moet je ontsnappen, op de vlucht…

The Jump is een vocal group met ambitieuze scholieren tussen dertien en achttien jaar die meerstemmige popmuziek zingt. Deels a capella, deels met pianobegeleiding van het Zeister jonge talent Julie Gros. Voor deze show werken ze bovendien samen met percussionist Gert-Jan de Bruin.

The Jump staat onder leiding van Tijs Krammer die zelf zanger is geweest bij de bekende vocal group Montezuma’s Revenge en eerder oprichter en dirigent was van prijswinnende koren, zoals Be Sharp!, Divina, Vocalicious en Twelve.

 

Ook interessant