Close harmony van Utrechtse bodem! In ‘Nieuw Licht’ zingt Vocal Group SCORE met overtuiging recht de harten van het publiek in.

SCORE is meer dan een koor: deze vijf jaar jonge, Utrechtse vocal group bestaat uit zestien bevriende, gepassioneerde zangers. Na hun jaren bij studentenkoor Dekoor Close Harmony besloten zij in 2019 eigen koor op te richten. Sindsdien verkent SCORE een breed scala aan muziekgenres en dat doet de groep op ambitieuze wijze: de leden arrangeren zelf en de muzikale leiding is onderdeel van het koor.

Met haar vijfjarig bestaan laat de groep licht schijnen op zichzelf: wat is SCORE en wat drijft hen? In dit concert verkent de a capellagroep nieuw terrein: persoonlijk en als groep, artistiek en technisch. SCORE onderzoekt en verstevigt haar identiteit en sound, waarbij individuele close mic-versterking een mooie samenklank oplevert.

Reken bij dit concert op warme harmonieën, oprechte emotie, gevarieerde solo’s, strakke samenzang en veel verschillende genres. ‘Nieuw Licht’ neemt je mee op een ontdekkingstocht van een vocal group met een uniek karakter.

Benieuwd naar SCORE? Neem een kijkje op de website en volg hen op Instagram!

Bezetting

Chaim van der Maat, Bas
Patrick Tol, Bas
Daan Jansen, Bas en muzikale leiding
Jasper de Gier, Bariton en muzikale leiding
Hans van Piggelen, Bariton
Daan Rozenboom, Tenor
Roy Foppele, Tenor
Maarten Bruggeman, Tenor
Julia Houben, Alt
Else Driehuis, Alt
Eva Terpstra, Alt
Tinka Veldhuis, Mezzosopraan
Nika Hendriksen, Mezzosopraan
Lonneke van der Weerd, Sopraan
Lisa Ebbers, Sopraan
Nadine van der Wal, Sopraan

Ook interessant