Vocal Dating ‘Take a chance on me’     

Met de voorstelling ‘Take A Chance On Me’ nodigt Vocal Dating u uit in het theater. ‘Take A Chance On Me’ is een theatrale full-entertainment show met vocal group en band. De combinatie van muziek, theater, dans en beeld maakt het interdisciplinair en een totaalbeleving van kunst.

De show is ingericht rond thema’s als ‘zoeken naar liefde en genegenheid’, ‘het spel van aantrekken en afstoten’, ‘vrijheidsdenken’ en het uiteindelijke ‘vinden van liefde’. Deze romantisch zoektocht neemt u mee in meerstemmige arrangementen van ‘Somebody to love – Queen’, ‘Libertango – Astor Piazolla’ tot aan ‘Marry you – Bruno Mars’.

‘Take a chance on me’ is ontworpen voor een tiendaagse tournee door China, waar de vocal group en band zullen optreden in een zestal zeer grote theaters in de regio Shanghai. De show bevat daarom ook een aantal Chinese songs. Om de show ook aan Nederlands publiek en achterban te kunnen tonen en een cross-over te maken door middel van het brengen van Chinese songs in Nederland, organiseert Vocal Dating een tweetal shows in het ZIMIHC theater Zuilen (Utrecht) op 11 oktober a.s. om 15:00 en 20:00 uur.

Deze voorstelling  is een eerste kennismaking met Vocal Dating, voices & art. Vocal Dating heeft als doel om wereldwijd mensen door middel van kunst te inspireren. Dit doel wordt verwezenlijkt door het organiseren van muziek – en kunstprojecten waarin passie, performance en professionaliteit centraal staan en naadloos samensmelten.

www.vocaldating.com

 

Ook interessant