Tijdens deze workshop van ZIMIHC en het Nederlands Kamerkoor leer je samen zingen!

Onder begeleiding van een professionele zanger van het Nederlands Kamerkoor (NKK) wordt iedereen uitgenodigd om mee te komen zingen. Of je nu al vijfendertig jaar in een koor zingt of alleen maar zingt onder de douche, het maakt niet uit. Iedereen is welkom.

Weihnachts Oratorium

Op dinsdag 6 december neemt Kees Jan de Koning, bas bij het Nederlands Kamerkoor, je mee in de wonderschone wereld van J.S. Bach. Deze componist schreef het Weihnachts Oratorium voor de vieringen in de kersttijd. Het Nederlands Kamerkoor voert dit werk ieder jaar met kerst uit, en Kees Jan de Koning zingt mee. In de workshop zing je samen met hem een stukje van de muziek en leer je over de muziek van Bach.

Na afloop kun je gezellig napraten onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

Handig om te weten

Je koopt een ticket via de Bestel-tickets knop. Als je het optimale uit de workshop wilt halen, stuur ons dan een mail met je voornaam en welke stemsoort je hebt (sopraan, alt, tenor of bas). Als je het niet weet is dat ook geen probleem. Stuur dan een mail waarin je vermeldt of je wil worden aangesproken met man, vrouw of X. Het mailtje kun je sturen naar Sanne, via dit e-mailadres.

Ook interessant